مركز تخصصي كالاي ساختماني مركز تخصصي كالاي ساختماني .

مركز تخصصي كالاي ساختماني

راهنمايي خريد فر آشپزخانه


با توجه به توسعه آپارتمان‌نشيني گازهاي فردار به دليل اشغال فضاي كمتر نسبت به گازهاي مبله از محبوبيت بيشتري برخوردارند. امروزه به دليلحفظ سلامت اعضاي خانواده ، افزايش سرعت و تسهيل در امور آشپزي، استفاده از فر در منازل بسيار رواج يافته و بخاطر داشتن عمر طولاني و هزينه هاي بالا ، داشتن اطلاعات كافي پيش از خريد ، تسهيل كننده انتخاب درست خواهد بود.

انواع فر :

فر گازي + فر برقي + فر گاز برق

فرهاي عرضه شده در بازار از نظر نوع و محل نصب به دسته هاي مختلفي تقسيم مي گردند. فرهاي موجود در بازار به 2 شيوه توكار و مبله نصب ميشوند كه در نوع نصب  توكار ، فر از داخل كابينت نصب مي گردد و در روش مبله بصورت پرتابل يا قابل جابجايي ميباشد. فرهاي توكارامروزه در بازارها به دليل هماهنگي با كابينت ، طرفداران بسياري را به خود اختصاص داده و از نظر نحوه پخت و پز غذا در چهار دسته گازي ، برقي و برقي – گازي و فر كانوكشن قرار مي گيرند كه به ترتيب از گاز شهري ، المنت هاي برقي ، تركيبي از گاز و برق و  امواج مايكروويو استفاده ميكنند.

 
انواع سيستم حرارت دهي و مزاياي آن :
معمولا در فرها براي پختن كيك ، پيتزا و ساير مواد غذايي ،  اگر فر المنت بالا – پايين و هواي سه بعدي” داشته باشد ، كفايت مي كند. بنابراين كمترين حالت حرارت دهي، احتياجات خريداران عزيز را برآورده خواهد كرد و ميتوان گفت ساير سيستم ها تنها باعث تسريع كار ما در امر پخت و پز ميشوند.
 
فر تمام برقي:
فرهاي برقي ، فرهاي حرفه اي هستند كه عمل گرم كردن و يا يخ زدايي را هم انجام مي دهند و معمولا براي مكانهايي كه لوله كشي گاز ندارند ، مناسب خواهد بود . در كنار مزاياي نامبرده شده، در اين فرها معايبي نيز وجود دارد و آن هم خشك كردن غذا و يا هزينه هاي سرسام آور برق مي باشد. اما برخي معتقدند به دليل داشتن ليبل سطح مصرف انرژي هزينه هاي برق چندان بالا نخواهد شد .


فر گازي برقي:
اين سري از فرها ، با تركيبي از گاز و برق طراحي گرديده اند كه براي گرم كردن فضا از شعله گازي و براي جوجه گردان ، تايمر ، جرقه زن و … از برق استفاده ميكند . اين سري از فرها در رده فرهاي خيلي حرفه اي قرار نمي گيرند اما به دليل استفاده از گاز شهري ، كم هزينه بودن و طول عمر بالا ميتواند يك انتخاب خوب تلقي گردد . لازم به توضيح است در اين سري از فرها امكان استفاده همزمان از برق و گاز وجود ندارد و در هنگام پخت يا بايد از برق استفاده نمود و يا گاز و در صورت قطع گاز يا برق خانه ، ميتوان يك گزينه را به راحتي براي پخت استفاده نمود كه از ويژگيهاي بارز فرهاي برقي گازي محسوب مي گردد.

فر گازي:
در كشور ما هزينه هاي مصرف گاز نسبت به برق بسيار ارازنتر مي باشد بنابراين استفاده از فر گازي براي پخت و پز به مراتب  مقرون به صرفه تر خواهد بود .
 
انواع فر از نظر تكنولوژي كاربري  :
فرهاي مكانيكي
فرهاي الكترونيكي
فرهاي هوشمند
در مدل الكترونيكي ميتوان برنامه هاي غذايي را از پيش تعيين نمود اما از طرفي ممكن است در برنامه پخت يك مرغ كامل ، آنرا كمتر يا بيشتر از مقداري كه ما انتظار داريم طبخ كند و منطبق با روشهاي پخت ما نباشد و براي هميشه اين برنامه هاي از پيش تعريف شده بلااستفاده باقي بمانند. اما فرهاي ساده به دليل داشتن عملكرد آسان ، براي هرگونه پخت و پز مناسب مي باشند.

بخشهاي طراحي شده فر :


موتور جوجه گردان فر : موتور در داخل محفظه اي جاي گرفته كه براي طبخ و بريان كردن مرغ بسيار پركاربرد مي باشد .

سيستم خود تميز كننده حرارتي فر : با استفاده از اين تكنولوژي كه با نامهاي خود تميز كن پيروليتيك يا كاتاليزوري در بازار موجود هستند ، با بالا بردن دماي داخلي فر، چربي ها و آلودگي هاي داخل فر به لايه نازكي تبديل كه به راحتي با يك دستمال مرطوب زدوده ميشوند .  


سبدهاي قابل جا به جايي : در داخل برخي از فرها اين سبدها تعبيه شده اند و براي خانه ها با متراژ پايين مناسب خواهد بود و ميتوان براي استفاده بهينه از فضا، بسياري از ظروف مانند ، ادويه، روغن ها و … را داخل فر قرار داده و نگهداري كرد . همچنين لازم به ذكر است فرها در ظرفيت ها و سايزهاي مختلف و متنوعي به بازار عرضه گرديده اند.

سنسور پخت غذا :  اين سنسور درون گوشت يا مرغ قرار مي گيرد و در صورت مغز پخت شدن ، دستگاه بطور اتوماتيك قطع شده و عمليات پخت خاتمه مي يابد. از مزاياي سنسور پخت ميتوان به صرفه جويي در مصرف برق ( قطع خودكار ) و عدم خشك شدن و يا نپختن غذا اشاره نمود.

جريان يكنواخت هواي داخل محفظه  ( فن كانوكشن): فن كانوكشن از عوامل مهم در انتخاب فر محسوب مي گردد . فن كانوكشن باعث پخت يكنواخت غذا ميشود و به دليل چرخش ۳۶۰ درجه ي هواي داخل فر، ميتوان از چند سيني به طور همزمان استفاده نمود و عمليات پخت با قابليت فن كانوكشن به صورت يكنواخت براي همه ي طبقات انجام مي گردد.

شروع خودكار : مناسب براي كساني است كه خارج از منزل مشغول به كار هستند و امكان تنطيم عملكرد طبخ  در زمان معين را فراهم مي آورد تا به محض رسيدن، غذا حاضر و گرم خواهد بود.

يخ زدايي :  در حالت يخ زدايي با استفاده از گردش هواي داخل محفظه بوسيله فن همرفتي، يخ زدايي مواد غذايي  تسريع مي يابد.    
 
المنت بالا و پايين  : پخت تركيبي از طريق المنت بالا و پايين امكانپذير مي باشد و معمولا براي غذاهايي همچون نان و كيك ها كه ماهيت خميري دارند، مورد استفاده قرار مي گيرد .همچنين اين عملكرد براي پخت گوشت كبابي و لايه هاي نازك گوشت گوساله نيز مناسب خواهد بود .
 

گريل :  اين قابليت با استفاده از المنت حرارتي، براي سرخ  و برشته كردن غذا به كار ميرود.                                                                                                                                     

بنابراين از مهمترين نكاتي كه بايد هنگام خريد به آنها توجه نمود شامل : مصرف انرژي فر ،   سايز و اندازه فر ، سيستم فر ، جنس بدنه داخلي، كيفييت درب فر ، عايق بندي بدنه براي حفظ دماي داخلي و تحمل دماي شيشه داخلي اشاره نمود.


برچسب: فر برقي، فر آشپزخانه، فرهاي مكانيكي، فرهاي الكترونيكي، فرهاي هوشمند، فر تمام برقي، خريد فر آشپزخانه، فر گاز برق، فر گازي، ،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ساعت: ۰۲:۲۱:۱۰ توسط:behsakala موضوع: فر آشپزخانه

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :